AnaSayfa / Genel / Kahve falında müstehcen film izlemek

Kahve falında müstehcen film izlemek

Kahve falında müstehcen film izlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin düzeleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müstehcen film izlemek gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında müstehcen film izlemek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müstehcen şeyler görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında biriyle film izlemek yaşam standartlarının da yükseleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Kahve falında sinemada film izlemek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında açık film izlemek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalet eder.

Kahve falında dini film izlemek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Kahve falında evde film izlemek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında korku filmi izlemek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir