AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku filmi izlemek

Kahve falında korku filmi izlemek

Kahve falında korku filmi izlemek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, şansının kendisinden yana olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine tabir olunur.

Kahve falında korku filmi izlemek gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında korku filmi izlemek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izlediğin filmi görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle film izlemek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık film izlemek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında müstehcen film izlemek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filmi izlemek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında televizyonda film izlemek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir