AnaSayfa / Genel / Kahve falında fille kavga etmek

Kahve falında fille kavga etmek

Kahve falında fille kavga etmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fille kavga etmek gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Kahve falında fille kavga etmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında taştan fil görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında fil saldırısına uğramak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil ve yavrularını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli fil görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yavru fil görmek kendini yiyip bitireceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde fil görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında büyük fil görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir