AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve yavrularını görmek

Kahve falında fil ve yavrularını görmek

Kahve falında fil ve yavrularını görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında fil ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Kahve falında fil yavrusunu görmek aile hayatına adım atılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Kahve falında yavru fil beslemek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru fil sevmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet eder.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek güzel bir hayat geçireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir