AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli fil görmek

Kahve falında renkli fil görmek

Kahve falında renkli fil görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulur.

Kahve falında renkli fil gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında renkli fil görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fil kolyesi görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında inek ve fil görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filin yandığını görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında fil kesmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil yüzük görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil emzirmek istediği gibi hareket edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir