AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan fil görmek

Kahve falında taştan fil görmek

Kahve falında taştan fil görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet eder.

Kahve falında taştan fil gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında taştan fil görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen fil görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil doğurmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filin uçtuğunu görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, inancından ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filin altında kalmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında evinde fil görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, mutluluk ve saadete inanılır.

Kahve falında at ve fil görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil burnu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir