AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde fil görmek

Kahve falında sürü halinde fil görmek

Kahve falında sürü halinde fil görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde fil gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Kahve falında sürü halinde fil görmek işlerinin bozulacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde karga görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde balık görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde inek görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, seyahatlere katılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir