AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil saldırısına uğramak

Kahve falında fil saldırısına uğramak

Kahve falında fil saldırısına uğramak işlerin daha kötüleşeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, bereketli günler geçirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında fil saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında filin saldırısına uğramak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında fil saldırısına uğramak adım atarken çok zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bir hayvanın saldırısına uğramak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman saldırısına uğramak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanların saldırısına uğramak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanın saldırısına uğramak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, haneden birinin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğradığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir