AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenmiş nohut görmek

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalet eder.

Kahve falında filizlenmiş nohut gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında filizlenen çiçek görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında filizlendiğini görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında filiz görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş asma görmek yoğun duygular yaşayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında filiz ekmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında filizlenmiş patates görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir