Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında filizlenmiş çiçek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek patron olunacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında filizlenen çiçek görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil filiz görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filiz ekmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, fal sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir