AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenmiş patates görmek

Kahve falında filizlenmiş patates görmek

Kahve falında filizlenmiş patates görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sevdiklerini de koruyacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında filizlenmiş patates gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gerginlik içeriyor.

Kahve falında filizlenmiş patates görmek işlerin daha kötüye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında filiz ekmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Kahve falında soğanın filizlendiğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenen ağaç görmek para ve zaman ayıracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filiz görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında filizlenmiş asma görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir