AnaSayfa / Genel / Kahve falında filiz ekmek

Kahve falında filiz ekmek

Kahve falında filiz ekmek hayata karşı bakışının değişeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işarettir.

Kahve falında filiz ekmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında filiz ekmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında filizlenen ağaç görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil filiz görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında filiz görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş fasülye görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir