AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenen çiçek görmek

Kahve falında filizlenen çiçek görmek

Kahve falında filizlenen çiçek görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında filizlenen çiçek gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında filizlenen çiçek görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında yeşeren filiz görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında filizlenmiş fasülye görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenen ağaç görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir