Kahve falında filizlendiğini görmek

Kahve falında filizlendiğini görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında filizlendiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş soğan görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında filiz görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top