AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenmiş asma görmek

Kahve falında filizlenmiş asma görmek

Kahve falında filizlenmiş asma görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş asma gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında filizlenmiş asma görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçeğin filizlendiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında soğanın filizlendiğini görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında filizlendiğini görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş nohut görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir