AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin yandığını görmek

Kahve falında filin yandığını görmek

Kahve falında filin yandığını görmek el üstünde tutulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalettir.

Kahve falında filin yandığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında filin yandığını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Kahve falında fil yüzük görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz fil görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir fil görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Kahve falında fil tarafından ezilmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda fil görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzen fil görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir