AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen fil görmek

Kahve falında yüzen fil görmek

Kahve falında yüzen fil görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzen fil gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında fili yüzerken görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet eder.

Kahve falında yüzen fil görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında fil boku görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında fili yıkamak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusunu görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyen fil görmek kendi işinin sahibi olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında filden korkmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir