AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin kovaladığını görmek

Kahve falında filin kovaladığını görmek

Kahve falında filin kovaladığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi imkânlarının artacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filin kovaladığını gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Kahve falında filin kovaladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında fil kovalamak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında fil kovaladığını görmek gözyaşlarının dineceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde fil beslemek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru filler görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında filin su içtiğini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir