AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret eder.

Kahve falında fil ve fil yavrusu gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusu beslemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil ve yavrularını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında fil ve yavrusu görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru filler görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir