AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kovalamak

Kahve falında fil kovalamak

Kahve falında fil kovalamak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işe başlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında fil kovalamak gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında fil kovaladığını görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında fil kovalamak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında filin kovaladığını görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında fil saldırısına uğramak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil biblosu görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fili kesmek zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fil ordusu görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir