AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil doğurduğunu görmek

Kahve falında fil doğurduğunu görmek

Kahve falında fil doğurduğunu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında fil doğurduğunu gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğuran fil görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil doğurtmak kafasının boşalacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında fil doğurmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta fil görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir