AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru filler görmek

Kahve falında yavru filler görmek

Kahve falında yavru filler görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, geç de olsa huzura erileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında yavru filler gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusu beslemek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında fil ve yavrularını görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir