AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde fil beslemek

Kahve falında evinde fil beslemek

Kahve falında evinde fil beslemek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, dolayısıyla geleceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında evinde fil beslemek gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında evinde fil beslemek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil beslemek sabit geliri olacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yavru fil beslemek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında fil beslediğini görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek yakında başlayacak aşk macerasına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işarettir.

Kahve falında evde fil beslemek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kişinin hayatının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında evinde fil görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir