AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin evi yıktığını görmek

Kahve falında filin evi yıktığını görmek

Kahve falında filin evi yıktığını görmek dertlerin son bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filin evi yıktığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evde fil beslemek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filin evi yıktığını görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında evde fil görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil başı görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah fil görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalettir.

Kahve falında filden korkmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil biblo görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir