AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve fil girdiğini görmek

Kahve falında eve fil girdiğini görmek

Kahve falında eve fil girdiğini görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, rahat bir nefes alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında eve fil girdiğini gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında filin evi yıktığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında evde fil görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde fil beslemek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında eve kurt girdiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında eve at girdiğini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında eve köpek girdiğini görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir