AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil başı görmek

Kahve falında fil başı görmek

Kahve falında fil başı görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, gereken sabrı göstereceğine, gözden düşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına inanılır.

Kahve falında fil başı gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında fil başı görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil eti yemek kederden ve stresten kurtulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fil sahibi olmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde fil görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak bir birlikteliğin sona ereceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil ayağı görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ona yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında fil ve aslan görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir