AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fil görmek

Kahve falında siyah fil görmek

Kahve falında siyah fil görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, mutlu olunacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah fil gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında siyah fil yavrusu görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah fil görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta fil görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filin istediğini görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil kolyesi görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kişinin iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında iki fil görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir