AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fil beslemek

Kahve falında evde fil beslemek

Kahve falında evde fil beslemek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında evde fil beslemek gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Kahve falında evde fil beslemek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil beslemek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde fil beslemek isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Kahve falında yavru fil beslemek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil beslediğini görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, halinin iyi olduğuna tabir olunur.

Kahve falında filin evi yıktığını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir