AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fil görmek

Kahve falında evde fil görmek

Kahve falında evde fil görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde fil gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evde fil görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında filin evi yıktığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına tabir olunur.

Kahve falında evde fil beslemek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında filin öldürüldüğünü görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filli kolye görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında fil ve yavrusu görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir