AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin altında ezilmek

Kahve falında filin altında ezilmek

Kahve falında filin altında ezilmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında filin altında ezilmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişim planınıza sadık kalmanız olumlu yönde ilerlemeniz anlamına geliyor.

Kahve falında filin altında ezilmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında altın fil görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında filin altında kalmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil kolye görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil doğurtmak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında su içinde fil görmek ruhen güzelleşeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil ölüsü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil maketi görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir