AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlar altında kalmak

Kahve falında karlar altında kalmak

Kahve falında karlar altında kalmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, rahat edeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlar altında kalmak gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Kahve falında karların altında kalmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar altında kalmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karlar altında kalmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yolda kalmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, işlerinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kar içinde kalmak zorlukların yaşanacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkıntının altında kalmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında at altında kalmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin altında kalmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir