AnaSayfa / Genel / Kahve falında sular altında kalmak

Kahve falında sular altında kalmak

Kahve falında sular altında kalmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ömür boyu başarılı olacağına, bazı konularda önayak olunacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında sular altında kalmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında aniden sular altında kalmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sular altında kalmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek masrafların altında kalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir