AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın fil görmek

Kahve falında altın fil görmek

Kahve falında altın fil görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın fil gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında filin altında kalmak kendini bunu başaracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın fil görmek maddi olarak zarar edileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işarettir.

Kahve falında filin altında ezilmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil maketi görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filistin görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yanan fil görmek işveren pozisyonuna geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında fil figürü görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir