AnaSayfa / Genel / Kahve falında yük altında kalmak

Kahve falında yük altında kalmak

Kahve falında yük altında kalmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yüksek tahsil yapacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yük altında kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Kahve falında yük altında kalmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yükün altında kalmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna inanılır.

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında yüklü altın görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kumun altında kalmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında sel altında kalmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında dev dalganın altında kalmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir