AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil doğurtmak

Kahve falında fil doğurtmak

Kahve falında fil doğurtmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, can sıkıntısının geçeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında fil doğurtmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında doğuran fil görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil doğurtmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil doğurmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek düzeninin yıkılmayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında fil beslediğini görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falında fil görmek sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir