AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ölüsü görmek

Kahve falında fil ölüsü görmek

Kahve falında fil ölüsü görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi varlığının çoğalacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil ölüsü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında ölü fil görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalettir.

Kahve falında ölü yavru fil görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil ölüsü görmek arzularının yerine geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında filin saldırısına uğramak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir