AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve yavrusunu görmek

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında fil yavrusu görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil ve yavrusu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fil ve yavrularını görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah fil yavrusu görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek üzüleceğine ve kırılacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil yavrusunu görmek yeni hobiler edinileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru fil beslemek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir