AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil öldürmek

Kahve falında fil öldürmek

Kahve falında fil öldürmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kendisiyle de gururlanacağına, barış için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında fil öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında filin öldürüldüğünü görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında filin öldüğünü görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fili öldürmek rızkın gittikçe azalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil öldürmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filistinde olmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında konuşan fil görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil suresi görmek hastaysa şifa bulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir