AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve fare görmek

Kahve falında fil ve fare görmek

Kahve falında fil ve fare görmek hayırlı bir terfi alınacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Kahve falında fil ve fare gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında fil ve fare görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil saldırısı görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında filin su içtiğini görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil hortumu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, konforunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında evinde fil beslemek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında fil ve kaplan görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil biblosu görmek malının ve parasının ziyan olacağına, bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında filin işediğini görmek sorunlar altında ezileceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir