AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı fil görmek

Kahve falında sarı fil görmek

Kahve falında sarı fil görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sarı fil gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında sarı fil görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında filin altında ezilmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş fil görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil kovalaması görmek onları koruyup kollayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında filin düştüğünü görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fil sevmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda fil görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil ve deniz görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir