AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan fil görmek

Kahve falında koşan fil görmek

Kahve falında koşan fil görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında koşan fil gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Kahve falında koşan fil görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında koşan aslan görmek onlara hocalık edeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulur.

Kahve falında koşarak terlemek neşesini kaçıracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında koşarak dağa çıkmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında koşan insanlar görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, daha isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında atı koşarken görmek yetkili bir göreve atanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında koşan erkek görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir