AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve yavrusu görmek

Kahve falında fil ve yavrusu görmek

Kahve falında fil ve yavrusu görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ağlayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil ve yavrusu gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil yavrusunu görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret eder.

Kahve falında fil yavrusu beslemek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında yavru fil görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında ölü yavru fil görmek terfi alacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir