AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil doğurmak

Kahve falında fil doğurmak

Kahve falında fil doğurmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında fil doğurmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında fil doğurtmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında doğuran fil görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak makbul olan şeylere, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Kahve falında fil doğurmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında fil dışkısı görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fille kavga etmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir