AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fil yavrusu görmek

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü fil yavrusu gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yavru fil görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalettir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında fil yavrusunu görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında yavru fil görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yavru fil sevmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir