AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin doğurduğunu görmek

Kahve falında filin doğurduğunu görmek

Kahve falında filin doğurduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında filin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil doğurtmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında fil doğurmak maddi sorunlarının çözüleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında doğuran fil görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam fil görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında filin ısırdığını görmek kişinin daha çok kazanacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir