AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yavru fil görmek

Kahve falında beyaz yavru fil görmek

Kahve falında beyaz yavru fil görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, dertlerine çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yavru fil gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yavru fil sevmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak yaşamına renk geleceğine, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yavru fil görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında yavru fil beslemek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalettir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek kendi işine sahip olacağına, ev taşımaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir