AnaSayfa / Genel / Kahve falında evcil timsah görmek

Kahve falında evcil timsah görmek

Kahve falında evcil timsah görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, borçların ödeneceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında evcil timsah gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Kahve falında evcil timsah görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evcil muhabbet kuşu görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında evcil hayvanının öldüğünü görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan evcilleştirmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında evcil domuz görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında evcil kediler görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında evcil hayvan almak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında evcil kuşlar görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir