AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah saldırısına uğramak

Kahve falında timsah saldırısına uğramak

Kahve falında timsah saldırısına uğramak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet eder.

Kahve falında timsah saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında timsah saldırısına uğramak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saldırıya uğradığını görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında terör saldırısına uğramak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Kahve falında fil saldırısına uğramak bazı sıkıntılara düşeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğradığını görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir