AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kestiğini görmek

Kahve falında fil kestiğini görmek

Kahve falında fil kestiğini görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, borçlanılacağına, istediği başarıya kavuşacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında fil kestiğini gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında fil kestiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, rızkın ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında denizden fil çıktığını görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında yedi fil görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil resmi görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet eder.

Kahve falında fil emzirmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fili yüzerken görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet eder.

Kahve falında filin bağırdığını görmek engel tanımayan biri olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir