AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil emzirmek

Kahve falında fil emzirmek

Kahve falında fil emzirmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çarelere kavuşacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil emzirmek gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında fil emzirmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil ordusu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulur.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında filin bağırdığını görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın fil görmek yokluk içine düşeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında fil ayağı görmek batıl amele, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında iki fil görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir